Trojnásobná mistryně ČR v drezúře od Ryzáčka

Mistryně ČR 2012 v kategorii dětí - Míša Pavlisová +Baron Trenk

Je to neuvěřitelné, ale i napotřetí dokázala Míša Pavlisová v sedle Barona Trenka obhájit mistrovský titul v kategorii dětí. Mistrovství se tento rok konalo nečekaně v Karlových Varech. Všichni drezúraci trochu s obavami očekávali , jak se oddíl na Staré Roli zhostí pořadatelství. Bohužel prověrka sil přišla již v pátek . Večerní průtrž mračen vytopila stanové boxy. Pomáhal, kdo měl ruce a lopaty. Odvodňovalo se, koně se převáděli do jiných boxů. A to nebylo to nejhorší. Nově vybudovaný drezúrní obdélník byl nepoužitelný. Večer strávil organizační výbor variantou, zda zrušit MČR anebo zvolit variantu provizorního obdélníku. Sobotní ráno rozhodlo. Pojede se na původním opracovišti.

sobotní start v dešti

Počasí se částečně umoudřilo, i když celé dopoledne ještě pršelo, ale závody pokračovaly. Soutěžilo se na ploše určené k opracování. Povrch byl pro koně korektní , i když vody bylo trochu více. Míša s Baronem si po sobotní úloze zajistila 4% náskok na druhou v pořadí. S výsledkem 67,5% určitě byla spokojená.

Odpoledne se počasí umoudřilo a vysvitlo i sluníčko. Po dojetí posledních soutěží si celá severočeská ekipa / Miluška a Milan Šlamborovi, Jana Samešová s maminkou a Hanka Macková z Javorníka , a my od Ryzáčka/  zpříjemnili procházkou po kolonádě a posílením imunity pitím zdravých minerálek.

Nedělní soutěže zahajovaly opět děti úlohou DJ. Míša startovala jako 5 v pořadí  a bojovala. Nevím za koho , ale stálo to za to. 67,8% byl snad dosavadní rekord v úlohách této dvojice. A v tuto chvíli jsme již začali tušit……

Míša Pavlisová potřetí získala titul mistryně republiky v drezúře na svém partnerovi BARONU TRENKOVI. Při dekorování na stupních vítězů nezapoměla při kratičkém interviu poděkovat především Baronovi, bez kterého by na těch stupínkách nestála.

Moc si považujeme těchto výsledků, které podala Míša a hlavně hodnocení zahraničních rozhodčích , které jsou pro nás zavazující.

více fotografií a videa na : http://www.facebook.com/uryzacka.cz

[nggallery id=32]