CDI W Brno a Míša s Diamantem jako jediná česká pony dvojice

V rámci světového drezúrního poháru se v Brně uskutečnily třídenní drezúrní závody. Celkem se zde sjelo 60 zástupců z 15 států. Pořadatelé vypsaly historicky první CDIP – mezinárodní závody pro pony – na území naší republiky. Po zranění ponyho Báry Kamírové se tak Míša zúčastnila jako jediná zástupkyně naší republiky  z řad pony  s Diamantem těchto závodů. Konkurence byla obrovská, ale pro naší dvojici velká zkušenost. Těžký úloh se zhostila opravdu dobře. Během všech třech dnů podával Diamant naprosto vyrovnané výkony pod hranicí 60% a splnil naše očekávání.

Po příjezdu do areálu ve čtvrtek se konala veterinární přejímka. Předvedení svého koně a posouzení, zda může startovat. Několik koní touto večerní přejímkou neprošlo a muselo na ranní přejímku. Ráno se již od 9.00 startovalo. Začínali FEI pony úlohy a pak celý den se jen jezdila drezúra.

Večer si pořadatelé připravili pro všechny účastníky party s občerstvením a módní přehlídkou, kde v rolích modelek vystupovaly sami jezdkyně. Bylo to velmi 🙂 příjemné zpestření. Vše během závodů probíhalo po organizační stránce perfektně. Počasí skvělé a celé 3 dny bylo na co koukat.