Končící úspěšná sezóna patřila Bětce

Druhý  říjnový víkend patřil opět našim nejmenším. V tomto případě Bětce Kraupnerové a jejím poníkům Dádě a Trince. Mělnický areál již jako tradičně pořádal poslední závod ze seriálu Ponyfestivalů. Úvodní soutěže – drezúrní dvoukolová P4+P5 – startovaly v pátek odpoledne. Bětka se do své závodní kondice dostala bohužel 🙂 s končící se sezónou, ale dokázala, že na to má.

Bětka + Trinka

 Trinku předvedla stejně jako ve svých začátcích její předchozí jezdkyně Míša Pavlisová a zaslouženě získala 3. místo za 57,75 z 11 startujících. V sobotní úloze úloha vypadala naprosto dokonale a opět z toho bylo 3.místo za 58,5%. Musím však podotknou, že Bětka zaostávala o 1-2% za úřadující mistryní ČR pony v drezúře a opravdu její výkon byl super.

Do skokové části jsme na sobotu a neděli přivezli 11-letou poničku Dádu, se kterou Bětka v sobotu i neděli startovala ve dvoukolových soutěžích ZL.

Bětka + Dáda

V sobotu díky uzavřenému kruhu pentlička nebyla, ale oba parkury byly čisté. Za to v neděli se Bětka rozhodla, že pojede pro vítězství a bojovala. Čistými parkury však velkým poníků naše 125 cm vysoká Dáda nemohla rychlostí ve druhém kole konkurovat, ale 3.místo je taky krásné.

Mělnický areál pořádá tyto pony festivaly jako seriál soutěží , jeichž součty výsledků jsou v říjnu vyhlašovány – v kategorii drezúry, skoků a tzv.Objevu roku / kde se sčítají body pro začínající jezdce i z drezúry a skákání/. Bětku jsme přihlásili, kdyby se náhodou zadařilo, do kombinovaného vyhodnocování. A bylo z toho……………..

Bětka Kraupnerová je OBJEVEM roku mělnického festivalu 2011 / samozřejmě díky Trince a Dádě :-)/

Bětka s Dádou na konečném vyhodnocování