Krásné zamračené ŽIDOVICE 19.6.2011

Byl to opravdu dlouhý den. Od 8 hodin se jezdilo až do večera. Všechny / tedy skoro všechny / koníky, kteří mají 4 nohy jsme sem dopravili, a soutěžili jako o život. V první soutěži – drezúra P4 pro pony se jela jako oblastní mistrovství v drezúře dětí na pony. Jelikož naše stáj je opravdovou průkopnicí této disciplíny na ponících, tak to dopadlo , jak to dopadlo :-)). Míša Pavlisová za 64% na Van Goghovi  1.místo a Bětka Kraupnerová na Trince za překrásných 59% na 2.místě.

Bětka si tímto svým opravdu životním výkonem, protože se strašně snažila, zajistila účast na MČR v drezúře pony v srpnu ve Zduchovicích, kam se vydá společně s Míšou a Van Goghem. Společně tak budou hájit Ryzáčkovu čest.

Pokračovalo se soutěží DU – stupně Z -, ve které je do Severočeského poháru přihlášená jak Míša Pavlisová s Baronem Trenkem, tak Simona Bozděchová s Ryzlinkem. Obě předvedly velmi pěkné úlohy a určitě si tím připsaly cenné body do tohoto drezúrního poháru. Míša předvedla dalo by se říci životní úlohu za 65,2% a oprávněně zvítězila a Simča jí jela :-)) opravdu v patách- za krásných 62,4% obsadila 3.místo.

Náročnější úloha, která následovala měla 17 startujících. Velmi dobrá úroveň jezdců a koní předpokládala velmi dobré výkony. Míša však s Barčou měli svůj den a nikoho nenechala na pochybách, že ten den bude pro ní s velkým D. Za skvělý výkon obdržela od rozhočích 64,643% a obsadila opět 1.místo. Simča trochu s Ryzlinkem polevila, ale 10.místo s 57,262% i tak na skokovou dvojici je velmi pěkných. V této úloze předvedla Míša i svého ponyho Van Gogha za 58,214 – 8.místo.

V závěru dne se konala soutěž S- úloha JD a úloha ST – SG. V obou úlohách startovala Michala Pavlisová s Baileys 20 a ve stupni ST si odbyli svou premiéru za slušných 57,018% a bylo z toho 4.místo.

Malý článek 24_06.VLP_SV_SDP2ZATEC_HP_08[1]