O nás

Jsme neziskové sdružení lidí, kteří aktivně nebo pasivně provozují jezdecký sport. Věnujeme se převážně drezúrnímu ježdění, které je základem pro všechny ostatní jezdecké disciplíny. Největších úspěchů jsme prozatím dosáhli v PONY sportu – 2 x vítězství na MČR pony v drezúře, v roce 2010 naše dvojice vyhrála MČR v drezúře v kategorii dětí v Hradišťku a o rok později v roce 2011 i v Praze. Na pony MČR 2011 jsme skončili JEN :-)) na 3.místě.

O trénink se aktivně starají manželé Zdeněk / cvičitel/ a Michaela /trenér drezúry/ Pavlisovi .

Oficiální registrace stanov u Ministerstva vnitra byla provededne 23.5.1996. V současné době máme 22 členů, z toho polovinu tvoří děti od 7-10 let. Pro tyto malé jezdce je prozatím sport velikou zábavou, ale na závodech v jízdě zručnosti, slalomech, malých parkůrech se v konkurenci neztratí.

Sídlo našeho sdružení je v obci Straškov-Vodochody čp.32 a nově od 1.10.2010 také v objektu  čp.21 – statek U Židlických . Straškov je menší obec s více než 1000 obyvateli, se dvěmi hospůdkami, hotýlkem, saunou, tenisovými kurty a pizzerií. Nachází se 35 km po teplické dálnici od Prahy.