Vzpomínáme na ně….

BAILEYS   20 * 1.4.1997

dekorování Baileys 20

m:  Weigerin

o:  Bolschoi

plemeno : hannoverský kůň

majitelé : manželé Pavlisovi

jezdec : Michaela Pavlisová

Baileys – Bejlísek, Bublina, Bubík, … je velmi lehce vzrušivý koník, který ani díky tomuto povahovému rysu ani původem neměl předurčeno stát se drezúrním koněm. Ale bohužel :-))) dostal se do naší stáje a s jeho koukavostí jsme skákání zavrhli. Takže jsme pomalu začali drezúrku. Není to žádný šampion, ale pro potěšení na těle i duši to stačí. určitě už pár pentliček vyhrál a občas se mu povede / když se nebojí/, že se na úlohu dá i dívat :-))).

Od roku 2006 startuje v úlohách stupně S.

 

VAN GOGH * 23.5.2004

Van Gogh

m: Diva

o: Vespucco

plemeno : německý jezdeckýpony majitel : spolecnosti Equimedic cz.                                                                            Tento překrásný a šikovný poník se do naší stáje dostal obrovskou náhodou. Zraněním Arafela v roce 2010 by Míša přišla o možnost jezdit pony závody. V naší stáji má na práci teprve 3-letého poníka Vilíka, ale sport je sport. A aby nevyšla ze cviku a byla připravená na návrat malého 🙂 Arafela, tak jsme si pronajali od společnosti Equimedic cz. Fanouška. Je to velice temperamentní poník, který straaašně chce pracovat – někdy až moc. Takže Míša má teď před sebou sezónu 2011 a je pro ní určitě výzvou jezdit tento typ koně. Prozatím soudit nemáme  co,… ale uvidíme. Budeme jim držet palce.

Van Gogh

 

A nyní už víme, jak to dopadlo – překrásné 3.místo na MČR pony v drezúře v roce 2011 a po sezóně těžké loučení s tímto super poníkem. Fanoušku – nezapomeneme !! Obě Míši a všichni ostatní……….