Překrásné Židovice 28.8.2011

Simona + Baileys 20

Po sobotním rozeskákání Simony Bozděchové s Ryzlinkem v Mratíně jsme se vydali do Židovic . Počasí nám přálo. I když se mraky na nebi honily, počasí nezklamalo. Jako doprovod se Simonou vyrazila Míša Pavlisová se svým mistrovským koněm z drezúra Baronem a do balíčku pro zábavu si Simona přibalila Baileys 20, který letos startoval pouze v drezúrách. V první soutěži  st.ZM Simona předvedla Bejlíska opravdu skvěle.

Šla bezchybně , pouze tempem se netrefila do daného limitovaného času. Míša si přijela zpestřit svou drezúrní úspěšnou sezónu a s Baronem parkur pojali jako cross-country. Letěli jako k ohni , s jednou chybou , ale v nejrychlejším čase :-). Asi těch shromážděných chodů měli dost.

Míša + Baron

Bohužel jsem při té rychlosti nestihla ani fotit. Nad skokem ani jedna fotka.

V dalších soutěžích st.Z -100/110cm + klasické ZL Simona předvedla svého stěžejního koně Ryzlinka. První soutěž se Simoně nepovedla a s chbou neměla šanci na umístění. Za to v ZL předvedla Ryzlinka perfektně.

Simona + Ryzlink

S čistým kontem postoupili do svého prvního rozeskakování v této obtížnosti. V rozeskakování bohužel udělali 2 chyby, ale pořád je co zlepšovat.