HURÁAAAAAAAAAAAAAAAA a je to tady

Další malý, ale velký úspěch naší malé, ale velké stáje :-). Bětka Kraupnerová vybojovala s poničkou Dádou 2.místo v Severočeské oblasti v parkurovém skákání pony ve věkové kategorii 8-12 let.

Bětka+Dáda 1

 Dvoudenní závody, které se konaly v Děčíně Libverdě , měly na programu v neděli Oblastní mistrovství pony ve skákání . V sobotu se konaly soutěže pro pony a pro velké koně. Bětka s Dádou v ZLP vybojovaly krásné 5.místo. Nervozita při rozeskakování způsobila, že Bětka po bezchybném základním kole zabloudila v rozeskakování. Ale to vůbec nevadí. V neděli potvrdila, že je profík a se svou maličkou poničkou prolétly kurzem jako vítr.

Bětka+Dáda 2

V soutěži ZP handicap  jako zahajovací obsadila dokonce 3.místo mezi všemi výškovými kategoriemi poníků. A pak přišlo ZLP – 2.místo v oblasti :-). Během 2 dnů, kdy tato naše dvojice startovala celkem v 5 parkůrech / i s rozeskakováním/ neudělaly ani jednu chybičku :-).

Simča v sobotních soutěžích ZM šla bezproblémové čisté parkůry a dvoufázové skákání 100/110cm s Ryzlinkem opět čistě a dalo to 5.místo.

Simča+Ryzlink2
Bětka+Dáda 3

V neděli jsme již nasadili laťku trochu výše. Pro Splendora klasické Z, ale chodil trochu pod skoky, takže malá chybka tam byla a Ryzlink opět čistý parkůr v Z. V ZL Simona jela krásný parkůr na poctivých výškách, ale bohužel nevydržela u předposledního kolmého skoku a povolená otěž jí určitě stála pentli. Ryzlink šel opravdu velmi dobře – v tempu. Tak příště

[nggallery id=16]