Drezúrně skokový víkend 28.-29.5.2011

neboli VRCHOVANY + MĚLNÍK + HRADIŠŤKO

Během tohoto víkendu jsme jen závodili. Malá Bětka s poničkou Dádou si tréninkově byla zaskákat na Mělníku. Překonali naprosto s přehledem dvoufázový parkůrek 60/60cm. Bohužel při výšce Dády – 125 cm nemůžeme počítat s tím, že bude časově stíhat velkým koním, ale i přesto se bylo na co dívat.

Simona opět skákala – tentokrát ve Vrchovanech. Úvodní parkůr znamenal pro Simču obrovskou zkušenost. Jako první startující v této soutěži již na parkůru čekala na zahájení celé soutěže. Bohužel z nervozity zaslechla „nějaký“ zvonek a odstartovala. Nezkontrovala si praporek u startéra a už to bylo. Zvonek nebyl zvonek , ale nikdo neví co….. A Simča byla po skočení první překážky diskvalifikována. Rozhodilo jí to hodně a neměla ani už chuť bojovat s Ryzlinkem. V ZM šli za 1 chybu. V dvoufázovém skákání 100/110 cm poté udělala v základní fázi opět jednu chybičku. Ale jinak super.

Baron Trenk+Míša

Na drezúrní závody do Hradišťka vyrazila tentokrát Míša s Baronem Trenkem. Barča byl patrně z cesty rozhozený a úloha DD nebyla tak plynulá, jak by měla – za 57,24% to stačilo jen na 12.místo z 24 startujících. Bejlís s M.Pavlisovou starší se opět bál a celé úlohy – jak sobotní JU – 55% tak nedělní JD – 57% šel celý tuhý. No škoda. Snad se to někdy zlepší :-))